Кухонный рабочий
Зарплата | от 85 000 до 90 000 тг. |
от 85 000 до 90 000 тг. | |
Занятость | постоянная |
постоянная | |
Адрес | Область Абай, г.Семей, Юность 80 А |
Образование | послесреднее |
Опыт | 1 год стажа |
- Изготовление пищевых продуктов;
Личные качества:
- Ответственность;
График работы | полный рабочий день |
Стажировка: Не предполагается
2.Лауазымдық міндеттері. 2.1. Мектепке дейінгі ұйымда тағам өнімдері мен азық-түлік шикізатын олардың сапасы мен қауіпсіздігін растайтын құжаттар болған кезде жеткізушісінің ыдысымен қабылдауды ұйымдастырады.2.3. Кіріс-шығыс құжаттарын ресімдеу және тапсыру, белгіленген есептілікті құрастыру қағидаларының сақталуын қамтамасыз ету.2.4. Еңбекті қорғау, қауіпсіздік техникасы, өндірістік санитария және өртке қарсы қорғаныс ережелерін сақтай отырып, тауарлық-материалдық құндылықтарды босату, қабылдауды, қоймада тиеу-түсіру жұмыстарын жүргізуді ұйымдастыру.2.5. Тауарлық-материалдық құндылықтарға түгендеу жүргізуге қатысу.
2.6. Тез бұзылғыш азық-түлік пен ұзақ мерзімде сақталатын өнімдердің дұрыс сақталуын қадағалайды, азық-түлік өнімдерінің түсуі мен берілуін есепке алу құжаттамасын жүргізеді, белгіленген тәртіппен ресімделген құжаттардың негізінде оған жазбалар енгізеді және бастапқы құжаттардың орындалуын қадағалайды.
2.7. МДҰ қоймаларында сақтаулы азық-түлік өнімдері және қалдықтардың есебін жүргізеді, азық-түлік өнімдерінің қозғалысын (кіріс, шығыс) көрсететін материалдық есептерді ресімдейді және бухгалтерияға ұсынады.
2.8. Алынатын азық-түлікке ілеспе құжаттаманың (сапа сертификаттары, сәйкестік сертификаттары, ветеринариялық куәліктер) болуын қадағалайды.2.9. Сапасыздық белгілері бар тағам өнімдерін, сондай-ақ ілеспе құжаттары жоқ өнімдерді қабылдауға жол бермейді, көкөністерді үнемі сұрыптайды, өнімдерді өлшеуді және шикі бракеражды жүзеге асырады.