Повар-кондитер
Занятость | временная |
временная | |
Адрес | Область Ұлытау, г.Жезказган, Абая,148 |
Образование | техническое и профессиональное |
Опыт | Без опыта работы |
- Казахский / высокий уровень
- Русский / средний уровень
Личные качества:
- Ответственность;
- Выносливость и усердие;
1.Мәзірге енгізілген негізгі өнімдерді технологиялық процесті қатаң сақтай отырып және белгіленген рецептілер бойынша дайындау.
2. Өнімнің көршілестігі және өнімдердің айналымы ережелерін сақтау, өнімді өткізу уақытын бақылау.
3. Алдын ала (алдыңғы күннің кешінде) ағымдағы күннің мәзірінен өнімдерге дайындық жасау
4. Асханада және жұмыс орнында санитарлық талаптарға сай тазалық пен тәртіпті сақтау.
5. Өнімдердің жетіспеуі, тауарлық-материалдық құндылықтардың, су құбырларының ақаулары туралы әкімшілікке уақытылы хабарлау.
6. Жоспарлы жалпы тазалауға қатысу.
7. Өндірістік құрал-жабдықтарды пайдалана білу және оның қауіпсіздігін қадағалау.
8. Қонақтармен және әріптестермен қарым-қатынаста өте сыпайы болу.
9. Төтенше жағдайда әкімшілікке дер кезінде хабарлау.
10. Қолданыстағы заңнама талаптарына сәйкес уақтылы медициналық тексеруден өту.