Балық өңдеуші

Зарплата Договорная
Договорная
Адрес Шымкент, Самал-2 шағын ауданы
Описание вакансии

теңіз өнімдерін өңдеуші (семга балықтарын стейкке кесуші, тұздаушы және вакуумдаушы технологтың міндеттері Лауазым атауы: Теңіз өнімдерін өңдеуші технолог (семга кесуші, тұздаушы және вакуумдаушы) ⸻ Негізгі міндеттері: 1. Шикізатты қабылдау және дайындау: •Теңіз өнімдерін (әсіресе семга балығы) қабылдау, сапасын тексеру; •Шикізатты алғашқы өңдеуге дайындау (жуу, тазалау, филеге бөлу); •Өнімнің балғындығын, сапасын, иісін, түсін және сыртқы күйін бақылау. 2. Семга балығын кесу (стейк): •Стандартқа сәйкес өлшемде және салмақта семга балығын кесу; •Стейк кесу кезінде сүйектен, теріден тазалау (қажетіне қарай); •Өнім қалдықтарын тиімді пайдалану немесе кәдеге жарату. 3. Тұздау және маринадтау: •Бекітілген рецептура бойынша тұздықтар мен маринадтар дайындау; •Балықты қолмен немесе машина арқылы тұздау (құрғақ немесе сұйық әдіспен); •Тұздау режимін (уақыты, температурасы) сақтау; •Санитарлық талаптарды қатаң сақтау. 4. Вакуумдау және қаптау: •Балық өнімдерін стейктерге немесе порцияларға бөліп, қаптамаға салу; •Вакуумдық аппаратпен дұрыс қаптау (ауа шығарылып, тығыз жабылуын бақылау); •Қаптамаға заттаңба жапсыру (салмағы, өндірілген күні, жарамдылық мерзімі және т.б.); •Қапталған өнімдерді сақтау және тоңазыту тәртібін сақтау. 5. Қауіпсіздік және тазалық: •Жұмыс орнын, құрал-жабдықтарды (пышақтар, кескіштер, вакуум машиналары) таза ұстау; •Гигиеналық нормалар мен санитарлық талаптарды сақтау; •Еңбек қауіпсіздігі және тағам қауіпсіздігі стандарттарына сай жұмыс істеу. 6. Есеп және бақылау: •Өңделген өнімдер бойынша есеп жүргізу (салмағы, саны, қалдықтары); •Өнім сапасына және жарамдылық мерзіміне тұрақты бақылау жүргізу; •Қоймаға дайын өнімдерді тапсыру немесе жеткізу үшін дайындау.

Требования
Опыт Более 6 лет
Условия работы
График работы Сменный график
Добавлено вчера
Для связи с работодателем или просмотра контактов нажмите на кнопку